31 Temmuz 2015 Cuma


Tehlikenin Farkında mısınız ?

Yazın plajlarda sıkça ve her yerde görebileceğiniz eğlenceli deniz aktivitelerini hepiniz bilirsiniz. Parasailing, deniz muzu, su koltuğu gibi şişme botlarla teknenin arkasına bağlanarak yapılan eğlenceli aktiviteler, elbette tatile gittiğimiz zaman biraz adrenalin biraz heyecan yaşamak için bunları deniyoruz.

Maalesef güzel yurdumuzda her sahada olduğu gibi bu sektörde de sırf para hırsı için bu konuda hiçbir lisansı veya tecrübesi olmayan insanlar tarafından yönetilmekte. Hiçbir tekne kullanım için lisansı olmayan insanların eline kaderinizi teslim etmeyin.

Fly-fish diye bilinen uçan balık şişme botunda ölen kadının durumu içler acısı, tekne aşırı hızdan takla atıyor ve arkadaki bağlı olan kadının üstüne düşerek feci bir ölüme neden oluyor. ilgili haberin detayları için buraya bakabilirsiniz.  

Yasal düzenleme var mı ?

Cidden araştırmak istediğim konulardan biride bu, araştırma sonrası yakında bloğumda sizlerle paylaşacağım. Kimdir bu insanlar, bu işi yaparken olması gereken yasal zorunluluklar nelerdir, kimler tarafından denetleniyor veya denetimi var mı ? İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.

Sorgulayın

Maalesef yurdum insanı sürü psikolojisini takip eder, sorgulamaz direk balıklama atlar, siz siz olun sorun sorgulayın, sormaktan çekinmeyin sonuçta bunlar ticari hizmet veren kuruluşlar, paraya ve doğal olarak sizlere ihtiyacı var, sorduğunuz her soruya adam gibi yanıt vermek zorundalar, bu tür eğlencelere katılmadan önce enine boyuna sorun, dikkat etmesi gerekenleri söyleyin, hayatınıza sizden başka kimse önem vermez bunu lütfen unutmayın.

Yakında görüşmek üzere.

0 yorum:

Yorum Gönder

Unordered List

Sample Text

hangifirmada.blogspot.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popüler Konular

Yeni Konular

Text Widget