2 Ağustos 2015 Pazar


Ankara'da Seo Hizmeti Veren Firmalar

Seo ingilizce teknik anlamı Search Engine Optimization dan gelir,  Türkçe anlamıyla da arama motoru optizmizasyonu demektir. Kısacası Seo hizmeti arama motorlarına ilk sayfalarda yer alma hizmetidir. Günümüzde bir sakızın bile internetden aranması artık bu teknolojiye mecburen ayak uydurmanız anlamına gelmektedir.  

Ankara'da Seo Hizmeti İçin 

Sektörde en iyi hizmeti veren ve profesyonel bir ekipten oluşan Diwio Creative Media 'yı kesinlikle öneririm. Her şeyden önce müşterilerine karşı son derece dürüst ve sizin duymak istediklerinizi değil gerçekleri söylüyorlar. Şimdi bu ne demek diyorsanız yazının geri kalanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.

Seo dan sırf para kazanabilmek için konusunda amatör olan firmalar sizin istediğiniz ürün ya da hizmet le ilgili hiçbir araştırma yapmadan kafadan 1 ay içinde ilk sayfaya gelirsiniz garanti der, aman dikkat edin, bu işler böyle yürümüyor, önce araştırılması gerekiyor arkadaşlar, ilk sayada çıkmasını istediğiniz anahtar kelimenin rakipleri, kaç sonuç olduğu, rakiplerin yaptırmış olduğu seo çalışmaları, site içi seo'nun gerekli olup olmadığı gibi bir dünya konu var. Ciddi bir seo firması size o an yanıt veremez, bütün bunları iyice araştırır ve size gerçek sonucu söyler ve tahmini sıralama zamanını da söyler.

Her şeyden önce bilmeniz gereken seo ucuz bir hizmet değildir arkadaşlar, 100 - 200 tl veriyim de birinci sırada olayım diyorsanız o işi bence unutun. Bugün çok büyük firmalar aynı üründe rekabet amaçlı seo çalışmaları yaptırmakta ve inanın aylık 20 bin ile 50 bin tl ödüyorlar. 

Seo Çalışması Ne kadar Devam Etmeli ?
Seo Çalışması her zaman söylediğim gibi siz bu işten para kazandığınız sürece devam etmelidir. Nedeni çok basit, sizin rakiplerinizde seo hizmeti alıyorlar, sizin çalışmanız durduğunda onların çalışması ön plana çıkar ve hızlı bir şekilde google'da aşağılara doğru düşmeye başlar ve artık bilinmez, görünmez olursunuz.


Seo hizmeti alırken işletmelerin en büyük yaptığı hata bir kere ilk sayfaya çıkınca bu iş tamamdır demesi oluyor. Bu işe en güzel örnek vermek gerekirse, dükkan kiralama gibi düşünün. En lüks yerde veya en kötü yerde dükkan kiralamak seçeceğiniz seo firmasıdır. Peki dükkan kirasını ödemez iseniz ne olur ? Dükkan sahibi artık size dükkandan çıkmanızı söyler, işe google da ilk sıralar olmak için seo hizmeti almak da buna benzer. Kiranızı düzgün ödediğiniz sürece ve ucuz olmayan bir yerden dükkan tuttuğunuz sürece para kazanırsınız. 



Kısacası bu işten para kazanıyorsanız, internet üzerinden ürün veya hizmetlerinize ulaşıyorlar ve sizde bu sayede para kazanıyorsanız mutlaka seo hizmeti aldığınız yerden çalışmalara devam ettirmelisiniz.

İlave olarak seo çalışma başlangıcında google adwords kullanın. Seo hizmeti 1 ya da 3  ay arasında bir zaman alabileceği için bu süreçte ilk sayfalarda görünmeniz bu sayede çok kolay.

Unutmayın sadece 1. sayfada olanlar kazanır. Ankara seo hizmetleri için mutlaka adresiniz Diwio Creative Media olsun.

Hayırlı İşler Bol Kazançlar.





 



0 yorum:

Yorum Gönder

Unordered List

Sample Text

hangifirmada.blogspot.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popüler Konular

Yeni Konular

Text Widget