19 Nisan 2016 Salı

HABER DÜNYASINDA YENİ BİR SOLUK

Geçtiğimiz aylarda yeni açılan haber sitesi haberdikmen.com yayın hayatına başladı. Aslında ismi haberdikmen olsada tüm kategorileri ile dolu dolu bir haber sitesi. Gündem, Dünya, Teknoloji, Ekonomi, Kültür Sanat, Sinema, Müzik ve Sağlık gibi birçok kategoride kaliteli haber sunuyor.
Özellikle ekonominin nabzını tutan haberler, teknoloji konusundaki uyarılar ile günlük takip ettiğimiz haber siteleri arasına eklediğimiz ve gelişmeleri öğrendiğimiz bir yer haline geldi.


Sade ve şık bir tasarım üzerine oturtulan haber sitesi aynı zamanda responsive yani cep telefonundan dahi kolayca okuyabiliyoruz ama hepsinden daha güzel olan yanı ise sitenin çok hızlı olması. Haber sitelerini genellikle cep telefonundan takip ettiğimiz bu günlerde saatlerce açılmayan aşırı yavaş haber siteleri bizi çileden çıkarıyor.

Haber Dikmende hoşumuza giden en güzel taraf bu hız oldu. 1 saniyenin altında açılan site hem kolay takip etmemizi sağlıyor hemde içeriğindeki kaliteli haberleri sitenin güzel bir kadroya sahip olduğunu gösteriyor.

Günlük takip ettiğiniz haber sitelerine eklemeyi isterseniz www.haberdikmen.com adresine girmeniz yeterli.

Unordered List

Sample Text

hangifirmada.blogspot.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popüler Konular

Yeni Konular

Text Widget